• 01-30April

   Trajnim praktik

  • 01-03April

   Testi përfundimtar

  • 06-08April

   Provimi përfundimtar

  • 01-10April

   Trajnim praktik

  • 06April

   Article 6 .2 and 6.3 of the European Convention on Human Rights

  • 07April

   Bashkëpunimi dhe koordinimi i ndërsjellë mes prokurorit dhe policisë për raste të ndjeshme

  • 01-30April

   Practical training

  • 06April

   Veprimtaritë – përgjegjësitë prokuroriale dhe jo prokuroriale

  • 07April

   Menaxhimi i kohës si predispozitë e menaxhimit të stresit

Apply for Trainings