24-05-2023

Njoftim

Akademia e Drejtësisë në bashkëpunim me Këshillin e Evropës – (PRO-FREX-K), kanë planifikuar të organizojnë trajnimin me temë “Shpifja, mbrojtja e reputacionit dhe proceset gjyqësore strategjike kundër pjesëmarrjes së publikut”06 Qershor 2023.

Ju njoftojmë se trajnimi në fjalë do të shtyhet për pjesën e dyte të vitit (shtator-dhjetor).

Ju faleminderit për mirëkuptim!

Prapa