30-06-2020

Korrik 2020-Risitë në kalendarin e aktiviteteve të EJTN

Korrik 2020-Risitë në kalendarin e aktiviteteve të EJTN

Të nderuar gjyqtarë dhe prokurorë,

Me shpresën që ky njoftim t’ju gjejë mirë.

Ju lutem shikoni informatat në vijim lidhur me:

  1. Kalendarin e aktiviteteve të EJTN për 2020 – risitë. Një pjesë e veçantë për gjysmë-finalen e THEMIS është e përfshirë.
  2. Afatet e muajit Korrik dhe Gusht për aplikim për dorëzimin e listës së aplikuesve për aktivitete të ndryshme të EJTN.
  3. Raportin e të drejtave fundamentale 2020.

Ju lutem shikoni tabelën në vijim për risitë në kalendarin e aktiviteteve të EJTN për vitin 2020.

RISI: Ju lutem kini parasysh aktivitetet në të kuqe për aktivitetet që do të mbahen online.

Aktivitetet e EJTN Korrik-Gusht 

Prapa