01-10-2020

Tetor 2020 - Risitë në kalendarin e aktiviteteve të EJTN

Tetor 2020 - Risitë në kalendarin e aktiviteteve të EJTN

Ju lutem shihni informatat në vijim:

  1. Kalendari i EJTN-it për aktivitetet e vitit 2020 - risitë;
  2. Afatet e tetorit për dorëzimin e listës së apliantëve në aktivitetet e EJTN;

Shkarko kalendarin

Ueb faqja e aktiviteteve azhurohet rregullisht dhe është e qasshme përmes kësaj database  http://www.ejtn.eu/Catalogue/EJTNs-searchable-database/

 

Ju faleminderit për bashkëpunimin dhe mbështetjen e vazhdueshme.

 

 

Prapa