• 26Janar

   Veprat penale kundër narkotikëve – më theks të veçantë kur kryhen në formë të organizuar

  • 28Janar

   Tryezë - Komentimi i vendimeve të gjykatave / Harmonizimi në çështjet detyrimore

  • 27Janar

   Kompetenca Lëndore dhe territoriale sipas Ligjit për Kundërvajtje

Apliko për trajnime