• 17-18Tetor

      Tryezë pune me gjyqtarët e Apelit

      Tryezë pune me gjyqtarët e Apelit

      • Prezantimi i të gjeturave në praktikën gjyqësore dhe rekomandimet për çështjet e identifikuara në procedurë...
Apliko për trajnime