Ngjarje

30.06.2020 » Korrik 2020-Risitë në kalendarin e aktiviteteve të EJTN Të nderuar gjyqtarë dhe prokurorë, Me shpresën që ky njoftim t’ju gjejë mirë. Ju lutem shikoni infor...
17.04.2020 » Prill 2020-Risitë në kalendarin e aktiviteteve të EJTN Të nderuar gjyqtarë / prokurorë, Duke shpresuar që ky mesazh do ju gjejë në gjendje të mirë shëndet...
Më të lexuarat