Ngjarje

17.04.2020 » Prill 2020-Risitë në kalendarin e aktiviteteve të EJTN Të nderuar gjyqtarë / prokurorë, Duke shpresuar që ky mesazh do ju gjejë në gjendje të mirë shëndet...
14.02.2020 » Risitë në kalendarin e aktiviteteve të EJTN për vitin 2020 Kalendari i aktiviteteve të EJTN për vitin 2020 – risitë;...
04.07.2019 » Mbrojtja e të dëmtuarve dhe dëshmitarëve Më 5 Korrik 2019, Akademia e Drejtësisë në kuadër të Programit për Trajnime të Vazhdueshme (PTV), or...
Më të lexuarat