EJTN (Rrjeti Evropian i Trajnimit Gjyqësor)

16.09.2020 » Njoftim nga EJTN lidhur me Programin e Shkëmbimit AIAKOS 2020 Njoftim nga EJTN lidhur me Programin e Shkëmbimit AIAKOS 2020...
16.09.2020 » Shtator 2020 - Risitë në kalendarin e aktiviteteve të EJTN Shtator 2020 - Risitë në kalendarin e aktiviteteve të EJTN...
30.06.2020 » Korrik 2020-Risitë në kalendarin e aktiviteteve të EJTN Të nderuar gjyqtarë dhe prokurorë, Me shpresën që ky njoftim t’ju gjejë mirë. Ju lutem shikoni infor...
Më të lexuarat